Body

Pure ontspanning

Na een drukke werkweek heerlijk wegdromen bij een ontspannende lichaamsmassage? Of liever de spieren losmaken met een sportmassage? Dat doe je natuurlijk bij Pure, het massage centrum bij uitstek voor een waaier van verschillende massages.

Bij Pure kan je ook terecht voor gelaats- en lichaamsverzorgingen met producten van topkwaliteit, steeds aangepast aan jouw huidtype.

Wens je enkel het beste voor jezelf? Dan stellen wij jou graag de verzorgingen van Crystal Clear Skincare voor.

Sfeerbeelden

Massage

Massage

Beschrijving

Geniet met twee samen van een heerlijk relaxmoment, en droom weg terwijl jullie beiden in de watten worden gelegd door onze massagetherapeuten. Liever een moment voor jou alleen? Al onze massages kunnen ook voor één persoon worden gereserveerd.

Bij Pure worden alle massages uitgevoerd door professionele, gediplomeerde massagetherapeuten. Een ontspannende massage of een sportmassage? Je bent steeds in goede handen. Zorgeloos genieten!

Reserveren

Crystal Clear Comcit

Crystal Clear Comcit

Beschrijving

COMCIT combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar: vermindering van lijntjes en rimpels, stevigere en jongere huid, een ongelofelijke energieboost, aanmaak van nieuwe huid en collageenaangroei.

Reserveren

Crystal Clear O²

Crystal Clear O²

Beschrijving

Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in een minder stevige huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. De Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof aan, terwijl de actieve bestanddelen van het serum de huid van binnenuit herstructureren.

Resultaat: minder rimpels en lijntjes, en een stevigere en jongere huid.

Reserveren